Apparaten en accessoires
Warme aardappelen salade met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optioneel) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
775.2 kJ /
185.3 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
31.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champignons of zwammen met look
20min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
200 g prei fruiten
20min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Roze roerei
15min
Azteca taart
1u.
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min